Telac Elektronik AB

Telac levererar allt från pekskärmskomponenter upp till färdiga pekskärmslösningar. Vi är pekskärmsspecialister med lång erfarenhet och stor kunskap om olika pekskärmstekniker.

Telac är en oberoende hårdvaruleverantör med ett nära samarbete med marknadens bästa aktörer. Vi vågar påstå att vi har det största och bredaste sortimentet av pekskärmar och pekskärmslösningar. Vi erbjuder även kundanpassade lösningar om behov finns. Vi lagerhåller de flesta produkter vilket innebär både snabba och säkra leveranser. Tack vare vår unika supportavdelning och vår höga servicenivå, är Telac sedan flera år tillbaka störst i Norden som pekskärmsleverantör.

Vårt mål är 100% nöjda kunder och vi lämnar garanti och erbjuder service och utbytesavtal enligt önskemål. Vår suveräna serviceavdelning tar hand om alla tekniska frågor och erbjuder även service av produkter från andra leverantörer.

Telac Elektronik AB startade 1992 med försäljning av pekskärmar och har idag huvudsaklig verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Senaste bokslut omsatte företaget 22 miljoner SEK. Bland våra kunder och samarbetspartners finns 3M, NextWindow, Zytronic, TurboTouch, NEC, Samsung, InstoreMedia, Agda Tid, SCA, JLTMobile, Saab, Volvo, Astra, Siemens, SF bio, Svenska Spel med flera.

Vi levererar pekskärmar till de flesta användningsområden, exempelvis; digital skyltning, handikapphjälpmedel, information-och kassasystem, biljetter, bokningar, spel, tidredovisning, automation inom industrin och bärbara fältdatorer.

Kontor och lager finns på Lidingö, 10 minuter från Stockholms city, Sverige.